English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37
Зъбни импланти

Зъбни импланти

Зъбни импланти

Зъбни импланти

Зъбни импланти

Зъбни импланти – това са изкуствени зъбни корени, които са създадени с цел да заменят липсващи такива. Те най-често представляват цилиндрични винтове, изработени от титан. В денталната практика се използват зъбни импланти, изработени и от керамика. Различни са по диаметър, за да могат да бъдат съвместими с определени особености на различните пациенти, като дебелина на челюстната кост например. Имплантът се вгражда в костта по време на хирургична интервенция. Процедурата е напълно безболезнена за пациента. Необходим е период от 6 – 8 седмици, за да могат вградените зъбни импланти да се свържат с костта. Това е много важно, поради факта, че това е времето, нужно на костта да заздравее (да се възстанови).

След поставянето на зъбни имланти в челюстната кост, имплантът обикновено се оставя сам да се свърже с костта, без намесата или помощта на зъбна протеза – временна или постоянна корона. Самият контакт между зъбния имплант и челюстната кост е директен, пряк, без присъствие на съединителна тъкан (процес на остеоинтеграция). След като естествения физиологичнен процес на заздравяване отмине, зъбният имплант е готов да приеме функционалното натоварване на зъбната протеза.

Заменете липсващите зъби със зъбни импланти!

Благодарение на съвременните зъбни импланти , Дентален център Кавидент предлага безопасни, трайни и ценово-ефективни решения по този въпрос.

Естествено изглеждащи и много функционални зъбни импланти от титаниев метал или керамика (съвместими с кост и орални тъкани), поставени в горната или долната челюст, действат като кореновата структура на нормален зъб. Силно издръжливи и трайни, нашите зъбни импланти могат лесно да държат корона, мост или протеза, след като костта около импланта се е образувала.
В избора Ви за зъбни импланти , които постоянно да заместят липсващите зъби, имплантите, които Ви предлагаме са сигурен, удобен и здрав метод. Това е пътят към една красива усмивка, която ще продължи до края на живота ви.

Срещнете се със специалист в Дентален Център Кавидент, за да получите усмивката, която заслужавате!
Запазихте ли час с екипа ни днес ?   Записване на час >>>

Author Info

kavident

No Comments

Post a Comment